Inställt 2020

På grund av Corona, Covid-19 pandemin har vi tyvärr beslutat att ställa in Vadstena Triathlon 2020. Nedan kan ni läsa mer om beslutet.

Den 18 juni var det dags för oss att lämna besked för hur vi ställer oss till genomförande av vår folkfest den 29 augusti. Vi har väntat in i det sista och hållit tummar och tår för att restriktionerna ska lätta så Vadstena Triathlon, som ligger i slutet av säsongen, ändå skulle få bli en av de som lyckades få till sitt event.

Efter att läst den information som finns, lyssnat till insatta och granskat andra event så har vi kommit fram till att vi behöver göra som majoriteten och skjuta på årets folkfest till 28 augusti 2021. Det finns ingen anledning att chansa i den speciella situation vi befinner oss i.

Vad gäller nu för er som anmält sig till årets folkfest? Här kommer era alternativ:
1) Flytta anmälan till den 28 augusti 2021 utan extra kostnad
2) Få pengarna tillbaka förutom en administrativ kostnad på 95 kr
3) Skänka sin avgift till vår fond för psykisk hälsa

Vi önskar att ni ger ert besked innan den 3 juli. Om ni inte svarat och gett besked då som kommer er plats automatiskt gå över till 2021. Ni gör ert val via denna länk:
https://race.se/en/races/6404/registration?distance=6053&fbclid=IwAR1mwkRZYWRxrDFT9Ln7avgcbeNQykUrKFLH8_gyPyvjpMvRGGtfI8kTYls

Vi är många som jobbat intensivt sedan sista deltagare gick i mål förra året för att få till 2020. Våra mungipor pekar fortfarande uppåt fast vi tar detta beslut då vi vet att upplevelsen för er som kommer närvara under vårt 3-årsjubileum den 28 augusti 2021 blir ännu bättre

Avslutningsvis så vill vi säga att en plan håller på att skapas för några mindre “träningsträffar” i sommar. Bara för pandemin drabbat oss så betyder det inte att vi tar semester i ett år nu. Tvärtom, vi vill kunna erbjuda några träffar där max 49 personer kommer få chansen att träna tillsammans och potentiellt köra banan eller liknande. Mer om detta inom kort.
Ett stort TACK till teamet bakom folkfesten, till alla volontärer och sponsorer som stöttar oss i vått och torrt. Vi kommer tillbaka och då rejält laddade

Tänk på avstånden och njut av vårt vackra avlånga land

Stor kram från ett glatt och förväntansfullt Vadstena Triathlon Team

#tahandomvarandra
#folkfestenivadstena